Tel Aviv   New York   Budapest   Moszkva       Kijev

HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
Mozaik
eszközök:

Jézus Krisztus Szupersztár az Arénában
Október 15-én egy nagyszabású előadás keretén belül láthatják a nézők a Papp László Budapest Sportarénában Andrew Lloyd Webber klasszikus művét, a Jézus Krisztus Szupersztárt a Madách Színház előadásában - hangzott el az M1 aktuális csatorna szerdai adásában.

Október 15-én egymás után két alkalommal mutatják be Andrew Lloyd Webber és Tim Rice rockoperáját Szirtes Tamás rendezésében - mondta Sasvári Sándor, aki a muscial magyarországi bemutatója óta játszik a darabban. Mint hozzátette, a Madách Színházban már jó pár évvel ezelőtt bemutatták a világhírű rockoperát, akkor a teátrum hármas szereposztásban tűzte műsorára a musicalt.
Felidézte, hogy míg 11 éven keresztül Jézust alakította, jelenleg Pilátus szerepében láthatja a közönség. A Budapest Sportaréna színpadán Jézust Tóth Attila, Júdást pedig Serbán Attila alakítja. A monumentális előadás látványos köntösben, élő zenekarral mutatja be a bibliai történetet - tette hozzá.
Sasvári Sándor a sportarénában színpadra kerülő több mint kétórás előadás különlegességének nevezte azt a duettet, amit Tóth Attilával közösen adnak elő az előadás végén.
A Webber-rockoperát csak ezen a napon láthatja a közönség a Papp László Budapest Sportarénában, ezt követően a Veszprémi Aréna színpadán mutatják be novemberben.


bhk \ brr

MTI


Fotót készítette: ONLINE
Nyomtatható változat

Ajánlja a cikket
--- visszalépés ---
forrás: MTIAdatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!