Tel Aviv   New York   Budapest   Moszkva       Kijev

HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
Mozaik
eszközök:

Brüsszelben megkezdik a Magyarországot elítélő Soros-jelentés előkészítését
A Fidesz információja szerint szerdán Brüsszelben megkezdik a Magyarországot elítélő Soros-jelentés előkészítését - jelentette ki a párt szóvivője szerdán sajtótájékoztatón Budapesten.

Puskás Imre hangsúlyozta: a jelentés egyetlen valós célja Magyarország elítélése, ami abból is látszik, hogy olyan politikusokat bíztak meg a munkával, akik "Soros tenyeréből esznek", közülük hárman is megtalálhatóak azon a listán, amely Soros megbízható szövetségeseit sorolja fel.
Ebben a helyzetben arra kérnek mindenkit: minél többen nyilvánítsanak véleményt a kormányzat által a Soros-tervről indított nemzeti konzultáción, annak érdekében, hogy a kormány a magyar emberek minél szélesebb támogatásával harcolhasson Magyarország bevándorló országgá változtatása ellen - tette hozzá a szóvivő.
Mint elmondta: a jelentés célját illetően sokat mondó, hogy jelentéstevőnek egy liberális migránspárti politikust Judith Sargentinit választották. Az előkészítésben pedig Marie-Christine Vergiat, Josef Weidenhozer, Louis Michel, Marek Jurek és Roberta Metsola európai parlamenti képviselők vesznek részt.
Közülük többen is szerepelnek a nemzetközi sajtóban napvilágra került "Soros megbízható szövetségeseinek listáján": Vergiat, Weidenholzer és Michel.
Hangsúlyozta, hogy mindannyian olyan bevándorláspárti politikusok, akik alig várják, hogy elítélhessék Magyarországot és számos esetben bírálták, a határvédelmi kerítést és Magyarország migránspolitikáját.
A jelentés célja, hogy rákényszerítse Magyarországot migránspolitikájának megváltoztatására - fűzte hozzá.
Mindennek kapcsán emlékeztetett arra: a Soros-terv célja évi egymillió migráns letelepítése Európában, illetve a migránsok fejenként 9 millió forintnyi összeget kapnának az életkezdéshez. Ugyancsak részét képezi a tervnek a határvédelmi kerítés lebontása.
Arról is szólt, hogy a Soros-tervről szóló nemzeti konzultáció keretében a Fidesz aktivistái standokat állítanak fel országszerte a konzultáció népszerűsítése céljából.
A fővárosban máris megkezdték a standok működtetését - mondta Puskás Imre.


bták \ hgp \ kvs

MTI


Fotót készítette: ONLINE
Nyomtatható változat

Ajánlja a cikket
--- visszalépés ---
forrás: MTIAdatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!