Tel Aviv   New York   Budapest   Moszkva       Kijev

HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
Mozaik
eszközök:

Rozália Jósnő: - királyi családok, államférfiak, filmsztárok, sztárrendőrök kérték útmutatását
A jósnőt királyi sarjak is felkeresték már féltett titkaikkal, hogy a lehetetlennek tűnő gyermekáldás, öröklés problémájában segítse őket. A magyar rendőrség először a kilencvenes évek döglött ügyekként porosodó, úgynevezett maffialeszámolások kapcsán kereste fel a jósnőt, akinek pontos útmutatásai alapján, számos elkövetőt, mintegy másfél évtized jóvoltából sikerült kiugraszatni a bokorból. Hiszen ki is adhatott volna pontosabb információkat a jósnőnek, mint maguk az áldozatok?

- Ha tudjuk a jövőnket, kevesebbet hibázunk, és elkerülhetjük a tragédiákat a nem törvényszerű végzetet. Hiszen semmi sincs kőbe vésve, nem kell elfogadni azt a közhelyet, hogy ez van, ha ez lett megírva, hiszen még a történelem is újraírható. Hiszen még az előző életünkből áthozott átokhoz is vissza lehet nyúlni, és megtörni azt. Mindig is erre vártam, hogy segíthessem az embereket, hogy elkerüljék a tragédiákat, és sínre tegyem az életüket. Hiszen arra tettem fel az életemet, hogy boldog emberek szegélyezzék utamat – emlékezett a Jósnő.
- Jósoltam én Indiai maharadzsának, de még királyi sarjaknak is rendszeresen jósoltam, és volt olyan dinasztia, aki gyermekáldás miatt is felkeresett, hogy biztos trónörökösökkel, fiú gyermekekkel örvendeztessem meg őket- sorolta.

- Az első megbízásaim a magyar rendőrségtől jöttek, mindvégig megadtam a megoldást az 1990-es évek, úgynevezett maffia leszámolásainak megoldására, amelyek már évek óta döglött ügyekként pihentek, és a magyar rendőrség nagyjai nem tudtak mit kezdeni vele, ám egy jóslat a magyar törvények szerint, még mindig nem bizonyító erejű. De megadtam a pontos helyét annak is, hogy hol földelték el szegény kis Szita Bence testét, így törtek meg a gyilkosok, és vallottak be mindent. Én mindent tudok a túlvilágról, hiszen a kóbor lelkek rendszeresen megkerestek, hogy segítsek nekik megoldani mindazt, ami miatt a két viág közt ragadtak. Segítsek, hogy végre ők is átléphessenek a fénybe. Segítsek lezárni mindazt, ami -e világon lezáratlan marad számukra... - fejtegette.
- Mik is azok az árnyszellemek? Azok a szellemek, akik éjjelente megjelennek, ők a kóbor szellemek. Hiába teltek el évtizedek a haláluk óta, ha nem tudtak átlépni az asztrális, és mentális sík vonalán. Ilyenkor próbálnak segítséget kérni, akár egyszerű emberektől is. Az egyszerű emberek persze megijednek ettől, és ilyenkor keresik fel a jósokat, hogy mit tegyenek, hogyan lehet a szellemet elküldeni? Ám az árnyszellemek között is vannak, jók és rosszak egyaránt. Muszáj őket visszaküldeni a fénybe, mert egyébként egyre haragossabbak lesznek, és egyre ijesztőbb dolgokat képesek produkálni a ház körül, hogy végre célt érjenek. A kóbor lelkek között a legveszélyesebbek a lidércek. Ők még az álmainkba is képesek belelépni, és hosszú-gyötrelmes éjszakákat okozni, mely hosszú távon teljesen kiszívja az energiákat, és az egészségre is negatív hatással lesz - sorolta Rozália.

Móricz János bűnügyi újságíró

Fotót készítette: 
Nyomtatható változat

Ajánlja a cikket
--- visszalépés ---
forrás: ahirlap.huAdatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!