Tel Aviv   New York   Budapest   Moszkva       Kijev

HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
Mozaik
eszközök:

Harrach: felelős és magabiztos kormányfő szólalt fel
Budapest, 2017. február 10., péntek (MTI) - A Kereszténydemokrata Néppárt frakcióvezetője szerint egy felelős és magabiztos miniszterelnök szólalt fel, aki tudja, mit akar, látja a feladatokat és ismeri az eszközöket.

Harrach Péter a kormányfő pénteki évértékelője után az MTI-nek nyilatkozva a beszédből kiemelte a valódi szabadság és az ebből fakadó önrendelkezés gondolatát. Orbán Viktor szembe állította a pc-demokráciát és a vitaalapú demokráciát, és míg előbbi gúzsba köt a tabukkal és a diktátumokkal, addig a másik az emberek véleményére kíváncsi - emelte ki.
A megvalósítandó célok közül a kereszténydemokrata politikus kitért a patrióta nevelésre, és szólt arról is, hogy bár a KDNP nem tartozik a "notórius verekedők közé", örömmel vesz részt az önvédelmi küzdelmekben. Ezek közé sorolta az energia- és az adópolitika nemzeti hatáskörben tartását, a már elért eredmények védelmét. A kisebbik kormánypárt frakcióvezetője úgy fogalmazott: a nemzeti önrendelkezés területén való küzdelem a KDNP-nek is érdeke, és örömmel vállalja.
Harrach Péter szólt a migráció elleni védekezés fontosságáról és a kívülről jövő beavatkozási kísérletek elleni védekezésről is.


bog \ ppd

MTI


Fotót készítette: ONLINE
Nyomtatható változat

Ajánlja a cikket
--- visszalépés ---
forrás: MTIAdatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!